Sikring til private hjem

Sikring til dit hjem

Dit hjem er det sted, hvor du skal føle dig allermest tryg. En tyverisikring af din bolig kan tilpasses netop dine behov, og ofte skal der ikke meget til, før indbrudstyven mister interessen.

 

Et stålgitter foran det ellers lettilgængelige kældervindue har en stor, præventiv effekt og forhindrer direkte adgang for ubudne gæster.

 

Slip for bekymringer med et rullejalousi

Et rullejalousi i eksempelvis soveværelset eller på terrassen giver dig en rolig nattesøvn, velvidende at du ikke behøver bekymre dig om at blive vækket af en ubehagelig overraskelse midt om natten.


Gitterfabrikken ApS leverer og monterer Safe Roller-rullejalousier, der foruden at holde ubudne gæster ude også fungerer som solafskærmning til gavn for både din sikkerhed og dit velvære.

 

Safe Roller rullejalousi er kompakt og kræver meget lidt plads over vinduet eller døren. Derudover er Safe Roller lavet specielt til boliger og er derfor fremstillet i et pænt design af hvidlakeret aluminium.

Kældergitre

Pressegitre som enten kan monteres på selve vinduesrammen med bøjler eller som aftageligt med kroge/øskner og hængelåse.

 

Gitteret har en maskestørrelse på 50×50 mm., godstykkelse på 5 mm, og bukket rundt på en 10 mm. rundjerns ramme.

 

Leveres galvaniseret eller pulverlakeret.

 

Gratis opmåling

Du er altid velkommen til at ringe til Gitterfabrikken ApS på telefon 33 33 00 32 for råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud på en sikring af dit hjem efter dine individuelle behov.

 

Gitterfabrikken ApS yder altid personlig og kompetent rådgivning og tilbyder gratis opmåling.

Til forside

Reparation af gitre

Gitter Fabrikken udfører reparation af alle typer og fabrikater af gitre. Ring til os på 3333 0032, og vi rykker ud hurtigst muligt.

 

Sikring til private

Klik for mere info om vores rullejalousier til boliger og kontorer.

Skriv til os      >

Skalbakken 11  

2720 Vanløse, København

Telefon: 3333 0032

kontor@gitterfabrikken.dk